Щоб вагітність не «вдарила» по ногах

Блоги, Сучасний Медичний Центр «ORTHO»
03 мая 2018 в 11:53
Сучасна жінка – це такий собі «універсальний солдат», який завжди має бути в строю, інакше можливі збої у всій життєвій системі, де задіяна жінка. І вона це розуміє. Для жінки вже навіть вагітність не є приводом до відпочинку. А тут ще й зірки показують приклад самовідданості – на роботі чи не до самих переймів. Як тут підеш у декрет. Отож, вагітна жінка активно працює, подекуди навіть на шкоду собі.

Для того, щоб вагітність не «вдарила» по ногах і не призвела до утворення плоскостопості чи проблем з венами, жінці варто подбати про своє здоров’я. Крім відвідин так би мовити профільних лікарів, доцільно проконсультуватися й з ортопедом.

У жінок, які знаходяться в процесі очікування дитини, виникає значне навантаження на ноги у зв'язку зі зміщенням центру ваги. Подібне явище стає причиною розвитку варикозу і набряків ніг. Відкоригувати надмірне навантаження на нижні кінцівки в цьому випадку можна за допомогою ортопедичних устілок. У Сумах такі виготовляють у Сучасній Ортопедичній Майстерні. На відміну від готових устілок, які продаються в магазинах, тут пропонують індивідуальний підхід. Тобто устілку виробляють тільки після консультації лікаря-ортопеда з урахуванням анатомічних особливостей саме вашої стопи, способу життя і навіть професії. Тільки так устілка дасть бажаний ефект і не буде створювати дискомфорту при ходьбі. При потребі її підженуть під ваше улюблене взуття.

Для замовлення індивідуальних ортопедичних устілок у Сучасній Ортопедичній Майстерні запишіться на прийом до лікаря-ортопеда в ортопедичний салон на Іллінській, 10 зателефонувавши за номерами: +38 095 902 76 03, +38 068 784 69 01, 0542 77 80 88.

Довідатись більше інформації про у Сучасну Ортопедичну Майстерню, а також поспілкуватися із її спеціалістами і отримати відповіді на питання, що вас цікавлять можна на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/ortho.sumy/
0
Комментариев
0
Просмотров
10775
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.