Кісточки на ногах можуть зникнути

Блоги, Сучасний Медичний Центр «ORTHO»
17 сентября 2018 в 17:35
Біль під час ходьби – перший сигнал про розвиток вальгусної деформації, або як у народі кажуть « кісточок». Можливо, мова йде вже навіть про появу 1 стадії патології. В цей період важливо подбати про усунення зайвого навантаження на ноги. Відмовтеся від незручного, вузького взуття на високих підборах. Оцініть свою вагу, адже зайві кілограми теж стимулюють появу шишки на нозі.
З часом біля першого пальця стопи починає відчуватися опуклість. Як тільки ви її помітили, починайте лікування, не допускаючи потреби в операції, адже це і травматично, і дорого. Для цього достатньо вибрати зручне взуття з широким носком і замовити спеціальні ортопедичні устілки.
«Використання ортопедичних устілок при кісточках на ногах – невід’ємна частина лікувального процесу. Вони сприяють профілактиці при схильності до розвитку вальгусної деформації, захищають від хворобливого дискомфорту і ставлять некоректний суглоб на місце», - кажуть фахівці Сучасного Медичного Центра «ORTHO», що в Сумах. Але при цьому наголошують, що найбільш ефективні устілки для корекції кісточки на нозі зможе виписати тільки лікар. Самостійний вибір може привести до розвитку ускладнень і відсутності потрібного ефекту.
Устілки при кісточках на ногах у Сучасній Ортопедичній Майстерні розроблять і виготовлять спеціально для вас, адже це – штука ексклюзивна, їх роблять з урахуванням стадії хвороби і анатомічних особливостей конкретно взятої ноги.
За допомогою продукції, виготовленої на замовлення, можна забезпечити максимально правильне зняття навантаження на стопи. Нормалізується ресорна функція ніг, вони утримуються в нормальному положенні. «Ми маємо не один випадок, коли тільки завдяки носінню виготовлених у нас устілок, молоді люди позбавилися «кісточок» на нозі. Але, це за умови не задавненості хвороби, та й вік має значення», - наголошують у Сучасному Медичному Центрі «ORTHO».
Пам’ятайте, ортопедичні захворювання стоп мають неприємну властивість – прогресувати. І лікування тут по суті направлено на уповільнення розвитку, попередження ускладнень і полегшення симптомів, з чим успішно справляються індивідуальні ортези стопи.
Для замовлення індивідуальних ортопедичних устілок у Сучасному Медичному Центрі «ORTHO» запишіться на прийом до лікаря ортопеда (також веде прийом і дитячий лікар) в ортопедичний салон на Іллінській, 10 зателефонувавши за номерами: +38 095 902 76 03, +38 068 784 69 01, 0542 77 80 88.
Більше інформації про Сучасний Медичний Центр «ORTHO» можна знайти на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/ortho.sumy/
26
Комментариев
0
Просмотров
9034
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.