Нотатки подорожнього. Я, кум і безвіз. Частина 18 (Фото)

ВС 03 февраля 2018 в 10:00
Сумчанин Віталій Ященко розповідає про свою несподівану подорож Європою на вантажному автомобілі
Ще один тиждень добігає кінця. Ще одне замовлення виконане - автошини Bridgestone нарешті потрапили до адресата. Далі завантаження пральними машинами Whirpool поблизу Неаполя. Цікавий і швидкий процес завантаження. Пральні машини запаковані в стеки по 18 шт, якраз по ширині і висоті напівпричепа (знову уніфікація). Навантажувач одразу цілим стеком завозить їх всередину. Це насправді дуже швидко!



Мені, поки крутились з розвантаженням-завантаженням, ніхто не заважав розглядати місцеві краєвиди.



Південна частина Італії зовнішньо відрізняється від північної, хоча і тут і там є гори, і тут і там багато тунелів... Але в цілому південь виглядає спокійніше, я б сказав, без контрастів.



Сонце тішило, температура +15 (я чогось думав, що буде більше +20, все таки південніше)... Пам'ятаючи про погоду в Сумах, годину стояв, підставивши обличчя сонцю... Дома таке буде ще не скоро ))

Паркуємось на 45 годин. Знову обов'язковий відпочинок.

Скажу про паркінги. Вони різні, великі і маленькі. Зазвичай вони поруч із заправкою. Мені сподобались паркінги в Італії. Практично завжди є кафе-магазини AutoGrill (їх ціла мережа), в яких присутні товари першої необхідності, можна поїсти і випити кави, придбати щось в якості сувенира. Є безкоштовні туалет і душ. І безкоштовний Wi-Fi. А, наприклад, в Німеччині або Франції за все треба платити ((



На одному з таких зараз стоїмо і ми. Особисто мені не хочеться втрачати стільки часу, але у водіїв свої правила. Єдина розрада - сонце і тепло, можна не ховатись в машині, а сидіти за столиком, дихати повітрям і серфити в інтернеті.

Завтра зранку починається нова історія, новий цікавий маршрут. Кум каже, що, можливо, це найкрасивіші місця з усієї подорожі - дорога через Монблан. Альпійський хребет, дороги-серпантини, ущелини, провалля... А далі по Франції у передмістя Парижу...



Далі буде...

Попередні нотатки тут
Частина 1
Чаcтина 2
Частина 3
Частина 4
Частина 5
Частина 6
Частина 7
Частина 8
Частина 9
Частина 10
Частина 11
Частина 12
Частина 13
Частина 14
Частина 15
Частина 16
Частина 17
 
48
Комментариев
0
Просмотров
1049
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.