Нотатки подорожнього. Я, кум і безвіз. Частина 14 (Фото)

ВС 27 января 2018 в 17:00
Сумчанин Віталій Ященко розповідає про свою несподівану подорож Європою на вантажному автомобілі
Прибули в місце розвантаження - місто Fuenlabrada біля Мадриду. Напевно, тут величезна китайська діаспора - практично всі назви магазинів, офісів, кафе дублюються на китайській. Скрізь іерогліфи... І китайців теж через одного. Іспанія це, чи філія Китаю - не зрозумів))



Абсолютно однакові будівлі-коробки, незалежно від призначення, чи то склад металопрокату, чи магазин одягу... Спочатку я думав, що це промзона (на мапі воно виглядає саме так), але ні. Тут є все, але все має такий вигляд, як на фото. Принаймі в тому місці, де ми знаходимось.

Кум знову займається вищім пілотажем. Взагалі не розумію, як можна на такому сараї попасти в такі вузькі двері... Це все досвід. На фото це добре видно.



Веземо другу частину вантажу в місто Yuncos. Недалеко, ще кілометрів двадцять. Тут у мене нарешті є вдосталь часу на прогулянку.



Дуже компактне містечко. Жителів, каже Вікіпедія, тисяч вісім. Оскільки місцевість не рівнинна, житлові будинки будують сходинками. Вони здебільшого двоповерхові, тільки в центрі є на три поверхи.

Рослинність незнайома, в наших широтах такого немає, а тут є навіть пальми!



Іспанці здивували. Вони мерзляки! Світить сонце, температура +15, на мені футболка і світшот, іду собі середнім темпом, мені комфортно... А вони повдягали куртки-аляски з хутром на капюшонах, шарфи натягли до самих очей... Чудні )))

Коли я іду містом і фотографую, то намагаюсь знайти щось таке, що виглядає більш-менш естетично... Іноді це у мене виходить. Будинок це, чи паркан, чи просто кирпичина )))



Насправді ж, тут не все так симпатично, як на фото. Пластикові пляшки, папір та інше сміття... Ні, звичайно, його не гори, але воно присутнє. І на узбіччях за містом теж... Іншими словами - це не німці.



Тим не менш, містечко справило досить приємне враження, життя в ньому вирує, люди працюють, мами з дітьми гуляють... І головне, я нарешті дочекався магазину з іспанською кавою і іспанським шоколадом )))



А далі чергове завантаження. Вже знайома нам компанія Bridgestone забажала накидати нам повний причеп авторезини на заводі в місті Burgos.



А шлях до нього лежить просто через Мадрид! Практично через центр. Велике і красиве місто. Фотографувати його я не бачив ніякого сенсу, в Гуглі повно фотографій. Та і не вміщуються великі місті в маленький об'єктив мого смартфона ))) Для цього потрібен окремий візит з гідами, екскурсіями, музеями і пам'ятниками.
Можу лише сказати: "Я там був" ))



Кінцева точка на сьогодні - місто Burgos, завод Bridgestone. Теж їхали через все місто, роздивитись було достатньо можливостей. Що сказати... Зовнішньо - абсолютно європейське місто. Мені сподобалось.

А завтра нова довга дорога. Маршрут більше 2000 кілометрів. Нова, ще небачена, частина Франції, знову Лазуровий берег (тільки тепер море буде з мого боку)))), і знову Італія... Але вже значно глибше на південь, залишаючи позаду Рим і Неаполь...

Далі буде…

Попередні нотатки тут
Частина 1
Частина 2
Частина 3
Частина 4
Частина 5
Частина 6
Частина 7
Частина 8
Частина 9
Частина10
Частина 11
Частина 12
Частина 13
 
45
Комментариев
0
Просмотров
1794
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.