ТОВ "МХП-Урожайна країна" за майбутнє!

Урожайна країна, ТОВ
15 июня 2021 в 12:53
ТОВ "МХП-Урожайна країна" – підприємство, лояльне до свого орендодавця, соціальна політика якого побудована навколо його інтересів та потреб.

Разом з Благодійним фондом "МХП-Громаді" товариство продовжує інвестувати кошти в інфраструктуру сіл, селищ та міст, на території яких орендує землі. На рахунку підприємства десятки реалізованих програм, направлених на розвиток медицини, освіти, культури та спорту. Значну частку бюджету соціальної сфери підприємства займає освіта та підтримка талановитої молоді.

З метою популяризації здорового способу життя серед дітей та підлітків, створення гідних умов для занять спортом.

ТОВ "МХП-Урожайна країна" спільно з Благодійним фондом "МХП-Громаді" нещодавно реалізовано проєкт "Територія спорту для дітей Роменщини". Кошти в сумі близько 171 тис. грн виділено на придбання інвентарю для спортивного залу Роменської ЗОШ №7, де займається найчисельніша спортивна секція Роменської громади – ГО "Федерація вільної боротьби Роменщини", під керівництвом тренера Сергія Федини. Щороку фінансову підтримку з боку підприємства на закупівлю спортивного інвентарю та проведення змагань й турнірів отримують спортсмени ГО "Дитячо-молодіжний спортивний клуб кіокушинкай карате", під керівництвом Олександра Прядки та ГО "Сумська обласна федерація кіокушин карате", на чолі з тренером Сайфуллою Магомедовим.

Піклуючись про здоров’я дітей підприємство взяло участь у проєкті співфінан­сування "Якісна питна вода – запорука здоров’я", виділивши 98 тис. грн на придбання та встановлення системи очищення води для Смілівського ліцею Хмелівської сільської ради Роменського району.

Підтримало товариство і вихованців Овлашівського об’єкта дозвіллєвої роботи Довгополівського старостинського округу Роменської міської ради. У рамках проєкту "Культурний розвиток" 32 тис. грн було надано на ремонт приміщення глядацької зали, де щодня займаються дітки художньою самодіяльністю та проходять різноманітні концерти й заходи.

Традиційно підприємства агрохолдингу МХП вітають першокласників підопічних сільських шкіл із Днем знань, вручаючи кожному рюкзачки з наборами канцелярського приладдя. Зокрема, торік було роздано 330 подаруночків у 21 школу Сумської області на загальну суму 73 тис. 440 грн. Протягом кількох років поспіль ТОВ "МХП-Урожайна країна" вітає школярів із закінченням навчального року, вручаючи грамоти й грошові премії кращим учням шкіл – відмінникам, активістам громадського та спортивного життя навчального закладу, переможцям різноманітних конкурсів, фестивалів, змагань. Цьогоріч підприємство спільно з Благодійним фондом "МХП-Громаді" завітало у 21 навчальний заклад та нагородило 215 дітей. Загальна сума вручених діткам коштів становить майже 108 тис. грн.

Забезпечення комфортних умов навчання й дозвілля школярів – один з пріоритетів підприємства. Підтримуючи молодь, ТОВ "МХП-Урожайна країна" щорічно виділяються кошти на проведення поточних ремонтів у освітніх закладах та закупку необхідної оргтехніки чи навчальних матеріалів. Минулого року близько 15 тис. грн виділено на проведення ремонту приміщення Глинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться в Роменському районі. Смілівському ліцею імені Феодосія Сахна Роменської районної ради виділено 34 тис. 500 грн на придбання ноутбука та ремонт шкільного приміщення. А для Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сумської районної ради закуплено будівельні матеріали для ремонту класної кімнати на суму 12 тис. 400 грн. Понад 13 тис. грн на умовах співфінансування виді­ле­но на ремонт гаража для шкільного автобуса Річків­ської загальноосвітньої школи Білопільського району Сумської області.

Слід зазначити, що загалом на потреби освітніх закладів та підтримку талановитих дітей у 2020 році.

ТОВ "МХП-Урожайна країна" спільно з Благодійним фондом "МХП-Громаді" виділено близько 694 тис. грн, за 5 місяців 2021 року – 436 тис. грн.

https://cutt.ly/bjBX472
https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

Марія Сергеєва

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
601
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.