ТОВ «МХП-Урожайна країна», яке входить до групи компаній МХП, є сумлінним платником податків.

Урожайна країна, ТОВ
03 февраля 2021 в 08:39
Понад 75 млн грн податків сплачено ТОВ «МХП-Урожайна країна» спільно з МХП-Андріяшівський елеватор філія ТОВ «МХП-Урожайна країна» за 12 місяців 2020 року. Загалом, підприємства агроіндустріального холдингу МХП сплатили торік понад 4 млрд грн податків, зборів та ЄСВ до бюджетів усіх рівнів.

Слід зазначити, що підприємства групи агрохолдингу МХП протягом 2018-2020 років сплатили до бюджетів всіх рівнів близько 11, 5 млрд гривень. З них до державного бюджету було сплачено понад 3,9 млрд грн, місцеві бюджети в регіонах присутності МХП отримали майже 4,5 млрд грн.
Сплата податків надважлива як для країни в цілому, так і для населених пунктів зокрема. Адже велика частина податкових коштів використовується на створення комфортних умов проживання в селах, райцентрах, містах обласного значення.

ТОВ «МХП-Урожайна країна», яке входить до групи компаній МХП, є сумлінним платником податків, з року в рік поповнюючи бюджети підопічних населених пунктів мільйонами гривень. Крім того,  підприємство не тільки чесно сплачує податки, а й через реалізацію проєктів корпоративно-соціальної відповідальності сприяє розвитку громад на територіях присутності.

Так, за підсумками 12 місяців 2020 року підприємством спільно з МХП-Андріяшівський елеватор філія ТОВ «МХП-Урожайна країна» було сплачено понад 75 млн грн податків. І це не просто цифри. Це добробут сільських територій - відремонтовані дороги та мости, оновлені системи водопостачання та освітлення, заробітні плати працівників бюджетних установ, пенсії та субсидії, а також створення гідних робочих місць, сприятливих умов для навчання, лікування й дозвілля.

В розрізі територій надходження до бюджетів становлять:
- Роменський район – 38,6 млн грн;
- Білопільський район – 10,6 млн грн;
- Буринський район – 852 тис. грн;
- Липоводолинський район – 1,1 млн грн;
- Недригайлівський район – 3,4 млн грн;
- Сумський район – 20,7 млн грн.
Разом робимо важливе!

https://cutt.ly/bjBX472

https://www.facebook.com/urozhaynakrainaMHP

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
428
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.