У Сумах затримали крадіїв кабелю

ВС 15 января 2013 в 15:01
В трьох будинках на одній з вулиць Сум мешканці залишились без телефонного зв’язку та доступу до мережі Інтернет. Це було результатом крадіжки кабелю в підвалах. Компанії понесли великих збитків, пов’язані з відновленням кабельних мереж. «Тільки-но відновили, а через дві години кабель знов зрізали, - розповідає начальник лінійної дільниці телефонної компанії «Череда», Олексій Синько.  – От і вирішили під’єднати кабель до системи спостереження».
Наступна спроба крадіжки для зловмисника стала останньою. Наряд Державної служби охорони затримав чоловіка, коли той змотував зрізаний, близько 20 метрів, кабель у підвалі будинку. 45-річний місцевий житель вже має дві судимості за такі крадіжки. В своє виправдання каже, що у нього скрутне матеріальне становище.
Через декілька днів після затримання зловмисника знову надійшов тривожний сигнал з будинку на іншій вулиці. Терміново прибувши на виклик, співробітники ДСО затримали 40-річного місцевого жителя. Останній, почувши, що у підвалі міліція, вирішив сховатись. Через декілька хвилин його знайшли.
Сьогодні за фактами крадіжок кабелю заведені кримінальні провадження. Слідчі продовжують перевірку на причетність затриманих до скоєння подібних злочинів, і якщо їх визнають винними за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» КК України, за гратами можуть провести найближчих три роки, - повідомляє прес-служба УМВД України в Сумській області.
4
Комментариев
0
Просмотров
687
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.