19 травня: як минула у Сумах і на Сумщині неділя

ВС 19 мая 2024 в 21:25

Війна з росією


У ніч на 19 травня сили ППО збили в небі над Сумською областю російський Шахед. Загалом було знищено всі 37 безпілотників, якими росія атакувала цієї ночі Україну.

Також уночі та вранці окупанти 21 раз обстріляли з артилерії, мінометів і FPV-дронів Білопільську, Есманську, Краснопільську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську громади. Упродовж дня росіяни 236 разів піддали обстрілу з артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів 13 громад: Білопільську, Великописарівську, Глухівську, Дружбівську, Есманську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську, Свєську, Середино-Будську, Хотинську, Шалигинську та Юнаківську.

Напередодні, 18 травня, внаслідок обстрілу було поранено 64-річного жителя Хотинської громади, пошкоджено п'ять приватних будинків і водонапірну вежу.

Спорт


18 травня Олександр Усик у 12 раундів переміг Тайсона Фʼюрі та став абсолютним чемпіоном у суперважкій вазі, об'єднавши всі пояси. І це вперше в історії України!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція



16
Комментариев
0
Просмотров
505
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.