Охтирська центральна районна лікарня КНП ОМР "Охтирська ЦРЛ"

Костя Легеньковский
Костя Легеньковский 16 февраля 2022 в 22:16


 
1
Комментариев
1
Просмотров
8340
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Комунальне некомерційне підприємство Охтирської міської ради «Охтирська центральна районна лікарня» (надалі Заклад) створено відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного та Господарського кодексів України, Основ законодавства України про охорону здоров’я, інших актів чинного законодавства України з метою забезпечення потреб населення м.Охтирка та Охтирського району в галузі охорони здоров’я шляхом надання медико-санітарної допомоги, в тому числі широкого спектру профілактичних, лікувальних та інших послуг медичного характеру, а також виконання інших функцій на основі професійної діяльності працівників Закладу.

Засновником Закладу є Охтирська міська рада, якій Заклад підзвітний і підконтрольний. В частині надання лікувально-профілактичної допомоги та інших медичних послуг населенню міста Охтирка Заклад підзвітний і підконтрольний відділу охорони здоров'я Охтирської міської ради.

КНП ОМР "Охтирська ЦРЛ" надає медичні послуги згідно ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики. Також на базі лікарні функціонує відділення гемодіалізу та проводиться обстеження на комп'ютерному томографі.