Комментарии

Вам писали
  • Это рекламная информация. Для нее предусмотрен раздел "Сумы-маркет".

    20 Фев 2022 в 13:11
  • Комунальне некомерційне підприємство Охтирської міської ради «Охтирська центральна районна лікарня» (надалі Заклад) створено відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного та Господарського кодексів України, Основ законодавства України про охорону здоров’я, інших актів чинного законодавства України з метою забезпечення потреб населення м.Охтирка та Охтирського району в галузі охорони здоров’я шляхом надання медико-санітарної допомоги, в тому числі широкого спектру профілактичних, лікувальних та інших послуг медичного характеру, а також виконання інших функцій на основі професійної діяльності працівників Закладу.

    Засновником Закладу є Охтирська міська рада, якій Заклад підзвітний і підконтрольний. В частині надання лікувально-профілактичної допомоги та інших медичних послуг населенню міста Охтирка Заклад підзвітний і підконтрольний відділу охорони здоров'я Охтирської міської ради.

    КНП ОМР "Охтирська ЦРЛ" надає медичні послуги згідно ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики. Також на базі лікарні функціонує відділення гемодіалізу та проводиться обстеження на комп'ютерному томографі.

    16 Фев 2022 в 22:18