Квест «Відгадайка-здогадайка: незвичайне в світі природи»

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 21 июня 2019 в 09:48
Відділ документів з природничих і аграрних наук Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки  провів екскурсію і  квест  для 22 учнів других Б і Є класів  пришкільного літнього відпочинкового табору школи № 7.  Працівники відділу коротко ознайомили малюків з бібліотекою і відділом, зосередившись на найцікавіших напрямках діяльності установи з учнівською молоддю.
Діти з великим захопленням включились в зоологічну естафету, конкурс «ВухоЛапиХвіст», конкурс-пантоміму «Уяви і зобрази тварину»,  конкурси «Фруктово-овочевий мікс», «Відгадай загадку і намалюй відповідь», «Станція «Художня»,  «Давай, казку відгадай», «Загадкова скринька»,  які входили до складу квесту.
Учні взяли активну участь у  грі, яку працівники відділу їм запропонували. Головним лейтмотивом її було виховання бережливого ставлення дітлахів  до навколишнього середовища. Нас приємно вразила їх обізнаність про світ природи – рослин і тварин, ерудиція, кмітливість і їх активна зацікавленість у грі.
По закінченню квесту учні висловили своє задоволення грою, не хотіли розходитись і висловили бажання разом з батьками познайомитись з виданнями відділу про домашніх тварин, квіти, рибалку, диких звірів, акваріумних риб і т.п.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1514
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.