Вихід для тих, кому вже «нічого втрачати»

Блоги, Сучасний Медичний Центр «ORTHO»
12 марта 2018 в 11:17
В житті треба вміти все робити вчасно. Як показує практика, такий підхід дозволяє якщо не полегшити життя, то, принаймні його унормувати, а коли справа стосується здоров’я, то взагалі можна досягти фантастичних успіхів.
Зокрема, якщо вчасно не зайнятися станом здоров'я ніг, потім доведеться терміново реагувати вже на серйозні, навіть болісні сигнали, які ігнорувати буде неможливо.
Неправильно підібране взуття, зайва вага, тривале перебування на ногах, відсутність фізичних навантажень - всі ці фактори можуть спровокувати захворювання опорно-рухового апарату. Щоб цього не сталося, варто вчасно подбати про профілактичні заходи. Вони доволі прості і не дороговартісні - вам потрібно замовити ортопедичні устілки. Вони не просто рекомендовані, а обов'язкові людям, що страждають на подагру, артрит, плоскостопість, а також як міра профілактики хлопчикам до 16-ти і дівчаткам до 14-ти років.
Їх використовують і коли вже «нічого втрачати», і як профілактичний засіб. Мозолі, ороговіння шкіри, натоптиші, швидка втома ніг, зміна ходи або зниження чутливості шкіри на підошві - виявлення хоча б одного з цих ознак говорить про те, що вам необхідні індивідуальні ортопедичні устілки. І це тільки малий список показань до негайного реагування! А загалом, за спостереженнями спеціалістів Сучасної Ортопедичної Майстерні, ортопедичні устілки необхідні 86% людей, а решті 14% бажано б їх використовувати, щоб не перейти до числа тих, 86%.
Але варто пам’ятати, що ортопедичні устілки мають бути суто індивідуальними. Інакше в них сенсу немає. Для замовлення індивідуальних ортопедичних устілок в Сучасній Ортопедичній Майстерні запишіться на прийом до лікаря-ортопеда в ортопедичний салон на Іллінській, 10 зателефонувавши за номерами: +38 095 902 76 03, +38 068 784 69 01, 0542 77 80 88.
Довідатись більше інформації про у Сучасну Ортопедичну Майстерню, а також поспілкуватися із її спеціалістами і отримати відповіді на додаткові питання, що вас цікавлять можна на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/ortho.sumy/
0
Комментариев
0
Просмотров
5095
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.