«Героям Майдану присвячується»

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 21 ноября 2019 в 15:56
     Відповідно до Указу Президента України з 2014 року 21 листопада в нашій країні відзначається як День Гідності та Свободи. Українці, які не побоялися куль і кийків, поклали своє життя за Батьківщину, показали усьому світові, що вони ніколи не стануть на коліна. Їхні чисті і щирі душі відлетіли у вирій вічності «Небесною сотнею». Напередодні весни. Заради життя і щастя свого народу.

     З метою вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свобод людини і громадянина у 2004 та 2013-2014 роках, відділ періодичних видань для користувачів бібліотеки  провів  інформаційну годину «Героям Майдану присвячується». Присутні послухали розповідь про ті трагічні події, які змінили хід новітньої історії України. Переглянули фрагменти документально - музичного фільму «Майдан. Перезавантаження», створеного за підтримки Українського культурного фонду на основі відеоархівів Руслана Ганущака.

  Також в холі бібліотеки до цієї дати був розгорнутий загальнобібліотечний перегляд «Від революції Свободи до гідного життя», на якому для ознайомлення були представлені художні твори, періодичні видання та фотоальбоми, присвячені подіям на Майдані.

Лугина Ніна, пров. бібліотекар
Сумська ОУНБ


 
2
Комментариев
0
Просмотров
1250
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.