Часопис «Довідник кадровика» у полі зору

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 27 сентября 2018 в 09:07
                     Коментарі та консультації за матеріалами часопису
                                                «Довідник кадровика».
                                   Кадрові ситуації. Вирішуємо правильно.

     «Довідник кадровика» – щомісячний фаховий журнал для спеціалістів та пересічних читачів. Часопис, з народженням якого, розпочалося нове фахове життя інспекторів з кадрів і роботодавців, видається з липня 2002 року. Над виданням журналу працюють кращі автори та експерти. Для інформаційної підтримки кадровиків та обміну досвідом є портал            (www.kadrovik.ua). Видання має такі  рубрики: «Моніторинг законодавства», «Правова позиція», «Сучасне діловодство», «Професійна класифікація» та інші.

     Рубрика «Моніторинг законодавства» звертає увагу кадровиків на Закон України «Про електронні довірчі послуги» від 5 жовтня 2017 року, який спрямований на реформування національної нормативної бази у сфері електронного цифрового підпису шляхом імплементації законодавства Європейського Союзу, розвитку єдиного простору на основі системи електронних довірчих послуг .

     Стаття «Марафон «Гаряча лінія. Консультації.» – це традиційний формат заходу – максимум практики і тільки корисна інформація. Акценти зроблені на застосування нових норм трудового законодавства, що стосується укладання угоди між працівником та роботодавцем.
Часопис «Довідник кадровика» пропонує, щоквартальне тематичне видання – додаток «Кадри», на сторінках якого експерти гарячої лінії відповідають на запитання читачів. Також спеціалісти пропонують кейси, мета яких полягає у використанні інформації про конкретні випадки та ситуації. Підвищенню кваліфікації кадровиків допоможуть дистанційні курси та посібники.

     Видання допоможе професійно застосувати на практиці «Класифікатор професій», безпомилково добирати найменування професій та посад, з легкістю розробляти штатні розписи, коректно вносити зміни до документації підприємства у разі змін у назвах професій та посад, робити правильні записи у трудових книжках.

Жук Наталія
бібліотекар ВПВ Сумської ОУНБ


 
9
Комментариев
0
Просмотров
2891
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.