Молодіжний парламент. Друга частина Марлезонського балету.

Блоги, Олег Медуниця
17 апреля 2012 в 10:31
Вже понад рік я маю періодичну можливість знайомитись із внутрішньопартійними документами Партії регіонів.

Там, в принципі, мало цікавого: структура і напрямки їх зарплатних, організаційних, екологічних, медіа та кавеенівських проектів, багатосторінкові внутрішньопартійні інформації, пояснювальні записки, пропозиції до прийняття рішень. Є цікаві документи, які розписують, хто куди «біжить» і з якою метою. Аналіз цих документів дає можливість розуміти суть: хто є хто в місцевій партійно-регіональній ієрархії, принципи прийняття рішень. Документи також дають уявлення про структуру організації місцевої Партії регіонів (хоча структура давно незмінна).

Я рідко «зловживаю» оприлюдненням такої інформації. Робив це всього двічі. Тут і тут. Ціную джерела - намагаюсь їх не «палити». Накопичую інформацію, так би мовити, до кращих часів, особливо екологічну!)))).

Але сьогодні опублікую цінні дані втретє. Причина цьому - афера з молодіжним парламентом Сумської області. Сотні молодих сумчан брали в ній участь, сподіваючись самореалізуватися.

А отримали черговий лохотрон від Партії регіонів.

На блозі Ані Товстухи публікація, присвячена цій події, б’є рекорди прочитуваності. Матеріал доводить участь Партії регіонів у цьому псевдо громадському проекті. Оскільки в коментарях під статтею невідомі коментатори стверджують, що це абсолютно незалежний проект, то поділюсь і я часткою своїх «накопичень». Наведений нижче екселівський документ – перелік тижневих агітаційно-масових заходів Партії регіонів.

Зверніть увагу на пункт 6.

Окремо зауважте, на які медіа-ресурси розраховує Партія регіонів.
2
Комментариев
6
Просмотров
4673
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Посухайте, а оцей Ігор Бабенко, це бува не той регіонал, який влаштував бійку на одній із сесій міської ради попереднього скликання?

так точно

Олег,
1. Вот потому ваша аргументация мне и не кажется объективной: такое впечатление, что вы смотрите на работу Чмыря так: "Напишу про него что-то плохое, потому что я не из ПР. А про позитивные моменты не буду, потому что я опять-таки не из ПР". Может даже показаться, что вам обидно, что вы не в ПР Smile

2. Частично сходится с тем, что я написал. Вы смотрите на любые действия партии властии с негативной точки зрения, и у вас не может быть и мысли о том, что МП-это нечто положительное и независимое. Я в этом тоже далеко не уверен, но я все же дождусь и буду говорить об этой структуре и ее зависимости по факту, мне кажется, так логичнее.

Руслану Валєрьєвічу:
1. Про всєлєнского злодєя Чмиря. Я пишу про то що не пише Чмирь і його піарники, і не більше. Чи є у нього добрі справи? Можливо, але я не є його піарник.
2. Про Мол. Парл. - дана структура рупор ПР. Аргументації достатьно, як на мене.
Користувачу інтернета 4007800:
1. Про "где свідєтєльства?.." Уточнить, вам треба -свідєтєльства що це лохотрон, чи що це лохотрон від ПР?
2. Я блоги не закриваю від коментарів. Зверніться до адміна. Здається тут можна коментувати лише зареєструвавшись.

Игорь, а чем Вы отличетесь от Олега, собственно? В принципе, нечем. Потому что вы поддерживаете одну крайность, он-другую. Для Олега все, что делает Юрий Чмырь-злодения вселенского масштаба, а губернатор-само зло. А вы же наоборот, как я понял, поддерживаете тезисы по поводу подконтрольности данного "парламента" партии власти, даже говорите, что это хорошо. Но вы оба не пытаетесь найти некую золотую середину (которую япытался найти в своем блоге не так давно). Ведь нельзя не сказать, что негативно может отразиться на данную структуру зависимость от одной из партий. С другой стороны, утверждать, еще и с уверенностью, что данная структура будет одним из рупоров ПР тоже нельзя. А Вы, Медуница, Товстуха, Кучеренко, еще анонимы пытаетесь спорить, отстаивать свои точки зрения, обосновывать их, хотя обосновывать-то еще нечего. Ведь пока по данной структуре есть одни вопросы, и ни одного ответа. И об этом всем надо будет уже говорить по факту, а не лишь в существовании вопросов. Такое мое мнение.

Игорь Суббота. 10:24
Уважаемый Олег, где, факты, свидетельствующие Ваши слова: "А отримали черговий лохотрон від Партії регіонів"???
И если как Вы говорите, ПР рассчитывает на медиа ресурс, так это правильный ход, где как не в медиа и соц.сетях сейчас нужно заявлять о себе, они находят правильный подход к молодежи, и перспективу для себя. И то что МП навел ажиотаж в городе, так это только ему +++.
А закрывать блоги, чтобы не могли их комментировать, с Вашей стороны, тоже не сильно правильно.
Я думаю каждый участник МП найдет чем заняться и самореализуется в том или ином проекте.