Партія регіонів. Останній призов

Блоги, Андрій Рибалко
06 июня 2012 в 17:01
Коли армія терпить поразки, до неї примусово набирають всіх: від підлітків до калік. Перше враження від обласної конференції Партії регіонів – влада н
Коли армія терпить поразки, до неї примусово набирають всіх: від підлітків до калік. Перше враження від обласної конференції Партії регіонів – влада на межі виживання. Дашутін, Ладика, Васильєв в одній компанії із сотнями загнаних в ПР сільських голів, директорів підприємств і шкіл свідчать не про силу партії, а про її занепад. Закріплює враження штрафний батальйон – тисячі соціальних працівників, які за бюджетні кошти доноситимуть людям благу вість про те, що "покращення життя" вже настало.
Партія – це об'єднання людей, які хочуть прийти до влади, аби реалізувати свій план по розбудові держави. Сукупність людей, які отримали партквиток заради особистої вигоди або виживання, чи під тиском, чи під заохоченням – це не партія. Проповідь і методичні заклинання про порядок і стабільність – не партійна програма.
Не секрет, що нинішня влада має сентименти до червоного минулого. У світлі цього хотілося б нагадати ПР долю КПРС – саме перед розвалом Союзу вона була найчисельнішою. А також побажати морально підготуватися до несподіванки, коли результат виборів покаже, що за Партію регіонів в області проголосує менше виборців, ніж членів.
0
Комментариев
0
Просмотров
2426
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.