Шедеври економії і винахідливості від сумської «Економки» і «Нової пошти»

Блоги, Александр Гринка
02 февраля 2018 в 11:47
Архітектурне одоробло – як туристична принада Сум
Продовольчий магазин «Економка», що не так давно відкрився на проспекті Шевченка у Сумах, не може не зацікавити місцевих жителів. Але люди йдуть не за продуктами, а щоб помилуватись архітектурним шедевром – універсальною конструкцією із заліза і бетону. Як вона називається ніхто сказати не може. Це пандус для пенсіонерів, мам із візками чи все ж таки для людей з інвалідністю? Власникам його мабуть видніше. Це творіння мов візитка картка крамниці. Ну а що, дехто тримає у своїх лавках котів, папуг, хтось прикрашає повітряними кульками, а в «ЕКОНОМКИ» ось це одоробло.

"Нова пошта" у Сумах (відділення на пл. Незалежності) також вирішила долучитись до безбарєрного середовища. Їхній пандус - просто "взірець" архітектурно - будівельного творіння! Країна має знати своїх "героїв"!


Якщо власник , орендар, суборендар чи ще хтось бажає вирішити проблему доступності на своєму об’єкті , то він шукає шляхи виходу з проблеми, адекватні шляхи , а не ліпить цей непотріб "і на цьому хай дякують". зараз безліч пандусів, які складаються, розкладаються за будь яких кутів і при будь - якому розташувнні. І якщо Нова пошта чи Економка хотіла б щось зробити, то мала б поціквитись про норми елементарні. АБО ЇЇ ПРАЦІВНИК МІГ САМ СІСТИ НА ВІЗОК І САМ ЗАЇХАТИ НА ЦЬОМУ. ТВОРІННІ. ЗАЇХАВ БИ - ЧЕСТЬ І ХВАЛА.
0
Комментариев
0
Просмотров
2660
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.