Привітали з сотим днем народження жительку села Кровне Анастасію Артемівну Саєнко

Анна Горпинич 28 марта 2019 в 16:51
Вона має вісім внуків, десять правнуків та праправнука
Як повідомляє газета “Вісті Сумських громад”, до когорти довгожителів приєдналася чарівна жіночка із села Кровне Саєнко Анастасія Артемівна.
Народившись у 1919 році, жінка застала Голодомор, який забрав у неї батьків. Уже в 14 років, тоді ще зовсім юна, вона залишилася сиротою, тож аби вижити мала влаштуватися працювати в найми. А пізніше стала працювати у колгоспі. Коли ж зустріла коханого чоловіка, нове лихо – Друга світова війна – призвала і його. Та чоловік повернувся живим. А відтак молода сім’я народила та виховала чотирьох дітей.

Жінка все життя працювала, не покладаючи рук. Загальний трудовий стаж пані Анастасії складає майже 43 роки. Тепер, коли діти виросли, стали на ноги, жінка може нарешті відпочити та потішитись онукам. Їх у Анастасії Артемівни вісім. А ще десять правнуків та один праправнук.

Всі вітають бабусю з Днем народження, бажають міцного здоров’я та ще довгих років життя, а також бажання їх прожити. Приєднується до вітань і Сумська районна влада у особі  заступниці голови РДА Людмили Литвиновської та Ірини Бояринової – керуючої справами апарату райради. Вони вручають Анастасії Артемівні пам’ятну відзнаку голови районної адміністрації та подарунки до Дня народження. Крім того, відтепер Анастасія Саєнко отримуватиме грошову стипендію та надбавку до пенсії.

Але найголовніше, щоб здоров’я пані Анастасію не підводило. Щоб діти та онуки тішили, а родичі не забували.

47
Комментариев
0
Просмотров
2702
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.