На Сумщині чоловік обікрав свого сусіда, а викрадене збув його другові

ВС 17 мая 2013 в 14:00
В Кролевці працівники міліції затримали 45-річного чоловіка, який обікрав свого сусіда. Його «здобиччю» став дорогий цифровий фотоапарат, який він за 150 гривень продав товаришу потерпілого.
Про крадіжку фотоапарату працівники міліції дізнались від самого потерпілого, який розповів, що його обікрав сусід. Проте, говорить він, дізнався про це від свого товариша, якому той вирішив продати дорогу річ. «Фотоапарат я залишив в дитячій колясці, - почав свою розповідь потерпілий, - а коляску - на міжповерховому майданчику. І поки я піднявся до квартири, щоб заспокоїти свою маленьку дитину, яка заплакала, той скористався моментом і скоїв крадіжку».
Працівники міліції вирішили опитати сусіда чоловіка, який розповів, що він дійсно причетний до злочину, на який наважився із-за фінансової скрути. Проте, на роботу влаштовуватись бажання в нього не було, та й навіщо, якщо, говорить, є люди, які не дбають про свої речі, а потім бідкаються, що їх обікрали… Фотоапарат останній хотів продати за 150 гривень, вартість якого в магазині більше тисячі. От тільки не думав, що покупцем виявиться ніхто інший як товариш обікраденого…
А так як подібний злочин він скоює не вперше, відносно затриманого правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 ККУ, покаранням якої може стати п’ять років позбавлення волі.
0
Комментариев
0
Просмотров
429
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.