26 квітня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 26 апреля 2024 в 21:38

Війна з росією


Головне. 26 квітня росіяни вкотре скинули керовані авіабомби на місто Суми. Цього разу метою авіаудару став промисловий об'єкт. Після сигналу повітряної тривоги працівники підприємства спустилися в укриття, завдяки чому обійшлося без постраждалих.

Також сьогодні окупанти обстріляли з артилерії Білопілля. Унаслідок обстрілу одна жінка загинула, її чоловіка, який перебував поруч, присипало землею, четверо мирних жителів отримали поранення. Було пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, торговельний центр, приміщення медичного закладу та банку, гаражі, автомобілі, трактор.

Вночі та вранці війська ворога випустили 39 снарядів і дві міни по Зноб-Новгородській, Краснопільській і Середино-Будській громадах.

Упродовж дня ворог завдав 85 ударів з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів по семи громадах: Ворожб'янської, Краснопільської, Новослобідської, Середино-Будської, Сумської, Шалигинської та Юнаківської. Унаслідок обстрілів загинуло двоє і поранено п'ять осіб.

Сумна пам'ятна дата


26 квітня Сумська область разом з усією Україною вшанувала пам'ять жертв аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка сталася 38 років тому, 1986 року.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

5
Комментариев
0
Просмотров
387
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.