21 лютого: як тривало життя у Сумах і Сумській області у середу

ВС 21 февраля 2024 в 23:50

Війна з росією


Вночі російські військові 19 разів завдали ударів з артилерії, БпЛА та мінометів по Зноб-Новгородській, Серединно-Будській та Юнаківській громадах. Протягом дня ворог 33 рази вдарив з артилерії та мінометів по Білопільській, Великописарівській та Новослобідській громадах.

У період із 26 лютого 2024 року до завершення дії воєнного стану в Україні у п'ятикілометровій прикордонній зоні Сумської області буде встановлено додаткові обмеження особливого режиму з метою заборони на вільний в'їзд, перебування, проживання, пересування осіб і виконання робіт на цій території, не пов'язаних із будівництвом інженерно-технічних і фортифікаційних споруд та комунікацій, а також проведенням аварійних, рятувальних робіт тощо.

Культура


21 лютого Сумщина разом з усією Україною та прогресивною світовою спільнотою відзначила Всесвітній день рідної мови. Мова - культурний ген будь-якої нації, головний елемент ідентифікації кожної людини та спосіб комунікації з рештою людей. Свято відзначається з 1999 року.

23 лютого в Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбудеться акція "Життя триває... Точиться війна", приурочена до другої річниці початку повномасштабної війни росії проти України. У рамках акції відбудуться:

  • виставки-продажу картин на допомогу захисникам України
  • інформаційної виставки "Україна бореться"
  • відео non-stop "Україна була, є і буде!"
  • виставки-інсталяції "Війна моїми очима"

Початок акції об 11:00.

Ринок праці


22 (14:00-19:00) та 23 (10:00-15:00) лютого в Конгрес-центрі СумДУ м. Суми пройде ярмарок вакансій "Твоя робота". На ярмарку працюватимуть три зони:

  • ▪️лекционная
  • ▪️консультационная
  • ▪️работодателей

Люди, які шукають роботу, дізнаються більше про ринок праці, можливості працевлаштування та безпосередньо ознайомляться з вакансіями.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

14
Комментариев
0
Просмотров
1377
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.