У Сумах продадуть два приміщення

ВС 17 мая 2013 в 16:00
Управління майна комунальної власності оголосило проведення аукціону з продажу нежитлових приміщень. Це два об’єкти загальною площею 2415 кв. м. – будівлі колишнього побутового комбінату та котельні.
1. Нежитлове приміщення (котельня) площею 218,7 кв. м. по вул. Лебединська, 3.
Початкова вартість продажу з урахуванням ПДВ – 60412,80 грн.
2. Нежитлове приміщення площею 2196,3 кв. м., по вул. Генерала Чибісова, 12а. Початкова ціна продажу з урахуванням ПДВ – 544200,00 грн.
Для участі в аукціоні потрібно сплатити за реєстрацію заяви 17 грн. та зробити внесок у розмірі 10% початкової ціни продажу об’єкта.
Кінцевий термін прийняття заяв – 1 червня.
Аукціон заплановано провести 5 червня о 10.00 за адресою: м. Суми, вул. Садова, 33.
Звертаємо увагу, що торги по цим двом об’єктам проходитимуть за різною процедурою. Так, по лоту №1 ліцитатор очікуватиме на підняття ціни від учасників, а по лоту №2 торги проходитимуть за методом зниження ціни.
Нагадаємо, що відповідно до законодавства, аукціон за методом зниження ціни - аукціон, за результатом проведення якого власником об’єкта приватизації стає покупець, який погодився на ціну, що склалася в ході торгів.
Під час проведення аукціону за методом зниження ціни можливе зменшення початкової ціни об'єкта. Ціна продажу об'єкта за таким методом може знижуватися до рівня фактичного попиту без обмеження мінімальної ціни.
Розмір мінімальної надбавки та розмір знижки на кожний об'єкт встановлює орган приватизації. Мінімальна надбавка становить не менш як 10% початкової ціни об'єкта. Знижка становить не більш як 10% початкової ціни об'єкта.
Під час проведення аукціону за методом зниження ціни учасник, який першим підняв картку з номером, вважається переможцем аукціону.
Якщо під час проведення аукціону за методом зниження ціни двоє і більше учасників аукціону одночасно підняли картки з номерами, торги проводяться шляхом підвищення ціни.
Торги закінчуються, якщо після триразового повторення ціни лише один з їх учасників, тримаючи картку з номером, дає згоду на придбання об'єкта.
Нагадаємо, що перші торги за методом зниження ціни були вперше проведенні наприкінці минулого року, коли було продані два об’єкти. Втім, цьогорічний аукціон, оголошений на квітень, не відбувся, адже на жоден з трьох лотів не були подані заявки, хоча два приміщення пропонували на продаж за методом зниження ціни.
Служба з організації та проведення аукціону - управління майна комунальної власності адресою: м. Суми, вул. Садова, б. 33, каб. 36. Телефон для довідок: 77-00-68, час роботи: з 8.00 до 16.00 (крім вихідних).
0
Комментариев
0
Просмотров
399
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.