Італійський репер Fiamma перезентував новий музичний реліз українською "PIN UP"

Yana Hotko
Yana Hotko 02 июня 2023 в 18:53
Італієць Fiamma, який ще у 2020 році переїхав до України на початку карантину Covid-19, сьогодні приємно дивує слухачів вже другим новим синглом  “Pin Up”. Італійський репер виконує пісні українською мовою та захоплює серця продвинутих слухачів нашої країни.


За словами музиканта, трек може стати гімном покоління молодих людей, які завзято працюють задля здійснення свої мрії.

“Моя музика - це мій особистий вираз, моє послання світові, моє свідчення життя. Моя музика - це плід моєї душі, моїх емоцій, моїх досвідів. В синглі Pin Up я розповідаю про своє життя в офісі, і про те, наскільки я амбітний і “голодний” до грошей: працювати завжди наполегливо і зберігати ритм і віру в процес”,  —  коментує нову роботу Fiamma.  —  Я намагався передати це повідомлення з текстом пісні, де я розповідаю про свої виклики та перемоги як художник. І з музикою пісні, де я використовую енергійний і мотивуючий біт, який закликає ніколи не здаватися”.

На підтримку синглу артист відзняв іронічний кліп, режисером якого став David Korner.

В майбутній планах репера Fiamma продовжувати рости художньо, експериментувати з новими жанрами та стилями. Італійсько-український репер Fiamma до переїзду в Україну жив на  острові Іскія та в Неаполі в Італії. До війни Fiamma вивчав та вдосконалював українську мову, а також свої художні та музикальні здібності. Війна ніколи не була визначальним фактором у виборі його тем в музиці, а також не зважаючи ні на що, він залишається в Києві й називає його своїм домом.

Посилання на кліп https://youtu.be/7AvW4CPAI7U

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1118
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.