У пошуку вражень

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 28 сентября 2022 в 14:58
27 вересня фахівці відділу документів з природничих і аграрних наук спільно з кафедрою туризму і готельно-ресторанного сервісу СумДПУ ім. А. С. Макаренка провели регіональну науково-практичну конференцію «Брендування Сумського регіону засобами подієвого туризму». Зустріч відбулася на платформі Zoom.
Люди у всі часи хотіли отримати нові враження, стати частиною подій, впливати на їх хід і отримати радісне відчуття причетності до чогось більшого. Зараз у світі туризм і подорожі вважаються одними з першочергових потреб людини. Туризм – це саме та галузь, у формуванні якої бере участь буквально кожен житель нашої планети. За оцінками Всесвітньої Туристичної Організації одним із перспективних напрямів у сфері туризму є подієвий або івент-туризм, головною особливістю якого являється безліч яскравих неповторних моментів. Через війну, пандемію з’явилося багато обмежень, що вплинули на туристичну галузь України. Про здобутки і перспективи розвитку подієвого туризму на Сумщині йшла мова на конференції. З вітальним словом до присутніх звернувся директор Навчально-наукового Інституту фізичної культури СумДПУ ім. А. С. Макаренка Лянной М. О. Важливі проблемні питання висвітлювали радник голови ОДА Гладенко Юрій Миколайович, науковці та викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанного сервісу СумДПУ ім. А. С. Макаренка на чолі із завідувачкою кафедри Зігуновою Інною Сергіївною. Сподіваємося, що отримана інформація стане в добрій нагоді всім, хто працює або готується працювати у сфері туризму, працівникам органів місцевого самоврядування, ОТГ, а також всім, хто любить подорожувати та отримувати незабутні враження.
До Всесвітнього дня туризму і Дня туризму в Україні у відділі представлений відкритий перегляд літератури «Туризм: дозвілля, пошуки, відкриття». Запрошуємо до зали № 201.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
965
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.