Презентація книги

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 17 марта 2023 в 18:09
Сьогодні в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація першого українського видання книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона».
«Хребет дракона» – це перша книга із трилогії у жанрі епічного фентезі «Розбудити дракона» всесвітньо відомого американського письменника-фантаста, автора 175 книг, 58 з яких стали національними та світовими бестселерами, Кевіна Дж. Андерсона. Його твори перекладені 30-ма мовами світу. Всього продано понад 23 млн примірників книг по всьому світу.

До його найбільш відомих робіт відносяться численні романи у всесвітах «Зоряні війни», «Секретні матеріали», «Дюна», «Супермен», «Бетмен», серії «Сага про сім сонць», трилогії «Терра інкогніта», «Сага про тіні», комікси для DC, Marvel та ін.

Українське видання представив Владислав Сукенник – директор та головний редактор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ), яке отримало ексклюзивні права на переклад та видання трилогії Кевіна Дж. Андерсона.

Владислав Сукенник розповів про особисте знайомство з автором трилогії, про велику роботу  з промоції даної книги зокрема та читання загалом, яку поставило та успішно реалізовує видавництво «Медіасон», про актуальність  україномовного книжкового контенту на українському ринку. Було зазначено тісну взаємодію між видавництвами та бібліотеками.

Презентація відбулась у жвавій атмосфері у форматі «питання-відповідь», де кожен бажаючий міг поставити запитання  директору видавництва.

На завершення бібліотеці було подаровано примірник книги Кевіна Дж.Андерсона та видання про вчителя американського фантаста – Рона Хаббарда англійською.

В.о. директора Сумської ОУНБ подякувала п. Владиславу за подарунок , за чудову презентацію та у відповідь подарувала сувеніри, які будуть нагадувати про Сумщину та видавничі матеріали книгозбірні.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1220
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.