Щоб ноги не «гули» в кінці дня

Блоги, Сучасний Медичний Центр «ORTHO»
23 июля 2018 в 09:53
Біль, важкість у ногах, а як наслідок, втома, стають супутниками життя багатьох сучасних людей. Хтось скаже, що це ж нормально, коли у кінці, здається, безкінечного робочого дня, ноги ниють і «гудуть», адже темп життя  українців постійно пришвидшується. Особливо багато доводиться гарувати  селянам, які звикли не до ніг прислухатися, а, швидше, дивитися якою буде погода, бо ж саме від неї залежить план роботи на день. Втім, в будь-якому випадку селянам доводиться багато рухатися і, вижимаючи із себе максимум, попри хронічну втому працювати, працювати, до кінця дня вже, дійсно, не чуючи ні рук, ні ніг.
Але біль у ногах і втому не завжди варто пов’язувати лише з роботою. Насправді причин болю в ногах, здавалось би у здорових людей, маса. Визначити їх допоможуть спеціалісти. Втім, фахівці Сучасного Медичного Центру «ORTHO», що в Сумах, опираючись на власний досвід, висловлюють впевненість, що жити без болю в ногах, а отже і з меншим відчуттям втоми, може значна частина людей. Тут знають спосіб як допомогти тим, хто до кінця дня насилу волочить ноги.
Секрет, насправді, доволі простий. Для того, щоб ваші ноги не боліли потрібно правильно розподілити навантаження на стопу. Допомогти в цьому можуть ортопедичні устілки. Їх використовують і коли вже «нічого втрачати», тобто коли вже є певна проблема (плоскостопість, п’яткові шпори, кісточки) і як профілактичний засіб. Мозолі, ороговіння шкіри, натоптиші, швидка втома ніг, зміна ходи або зниження чутливості шкіри на підошві - маєте хоча б одну з цих ознак? Тоді вам точно необхідні ортопедичні устілки.
Але не ті, що їх пропонують на китайських сайтах, зроблені за певним шаблоном і розраховані на середньостатистичну стопу, а індивідуальні. Врешті-решт, ваша стопа аж ніяк не середньостатистична – вона особлива і єдина у своєму роді, а отже, вам потрібні устілки зроблені спеціально для вас, з урахуванням всіх анатомічних особливостей саме вашої ступні, ваги і навіть особливостей взуття, яке ви зазвичай носите і способу вашого життя.
Перед виготовленням устілок у Сучасному Медичному Центрі «ORTHO» вас огляне досвідчений лікар-ортопед, сучасний 3D сканер відсканує ваші ніжки і визначить точки, які потрібно відкоригувати за допомогою устілок. Далі всі дані передаються на виробництво, де на спеціальному обладнанні, запрограмованому на виготовлення устілок саме для вас, їх і зроблять. До речі, саме виробництво в Сумах наразі є найсучаснішим в Україні. Такою якістю роботи і матеріалів інші подібні майстерні похвалитися не можуть.
Для замовлення індивідуальних ортопедичних устілок в Сучасному Медичному Центрі «ORTHO» запишіться на прийом до лікаря ортопеда-травматолога в ортопедичний салон на Іллінській, 10 зателефонувавши за номерами: +38 095 902 76 03, +38 068 784 69 01, 0542 77 80 88.
25
Комментариев
0
Просмотров
9948
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.