ПОШТОВІ ЛИСТІВКИ АНГЛІЙСЬКОЮ З УСЬОГО СВІТУ – В ОБЛАСНІЙ НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Тетяна Грищенко Піар-офіс бібліотек Сумщини
Тетяна Грищенко Піар-офіс бібліотек Сумщини 04 апреля 2014 в 15:28
15 квітня о 10 годині в приміщенні Сумської обласної наукової бібліотеки  в залі документів іноземними мовами відбудеться  відкриття виставки-вернісажу поштових листівок, які були отримані  читачами бібліотеки з різних куточків світу завдяки участі у проекту посткросинг.

Німеччина, Хорватія, Китай, США, Швеція, Індія, Данія, Великобританія – це далеко не повний перелік країн, звідки вже надійшли листівки з чудовими краєвидами тих країн в місто Суми.  Одна з особливостей,  що написані вони англійською мовою. Така головна умова посткросингу – проекту, який надає можливість  відправити  і отримати поштову листівку  з будь-якої країни світу.

«Це захоплення мільйонів людей з різних країн, яких поєднує загальне хобі  - листування «живою поштою»  і колекціонування листівок. Проект став популярним  і в Україні – українці входять  в десятку  активних  країн посткросерів.

Сумчани долучились  до цього цікавого проекту завдяки Центру європейських ініціатив  та центру «Вікно в Америку», що діє при обласній науковій бібліотеці. Всі охочі з різним рівнем володіння англійської мови можуть приєднатись до участі в проекті. Бібліотекарі допоможуть зареєструватися на сайті (www.postcrossing.com), і при необхідності, навіть виправити помилки в тексті», – каже завідувачка відділу літератури іноземними мовами Тетяна Лучкіна.

Запрошуємо сумчан відвідати цікаву виставку!

 
0
Комментариев
0
Просмотров
5157
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.