ПРАВОВИЙ ТРЕНІНГ «Молодь, знай свої права!» в Сумській обласній науковій бібліотеці

Тетяна Грищенко Піар-офіс бібліотек Сумщини
Тетяна Грищенко Піар-офіс бібліотек Сумщини 13 декабря 2018 в 11:13
 Правовий тренінг «Молодь, знай свої права!» для студентів будівельного коледжу проведений фахівцями Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області спільно з  працівниками  відділу документів з природничих і аграрних наук Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки. 

Тренінг був покликаний не лише інформувати молодь про їхні права, а й навчити її, як ці права захищати і як діяти, коли відбувається порушення прав молодої людини.

Студентська молодь, присутня на заході, активно включилася в обговорення  і вирішення різних ситуацій правопорушень, адже це для них дуже актуальні і болючі проблеми (телефонне шахрайство, Інтернет-покупки, мобільні «виграші» і т. п.).

І наостанок зустрічі фахівці Центру правової допомоги попередили про можливі варіанти небезпеки для кожної молодої людини і озвучили свої поради молодому поколінню:
• не ділися приватною інформацією про себе та свою сім’ю у мережі Інтернет чи з випадковими знайомими, навіть якщо це виглядає як проста цікавість або соціологічне опитування;
• якщо тобі забороняють розповідати про якісь речі батькам, - швидше за все, твої права порушують і тобі варто негайно звернутися за допомогою до дорослих, яким довіряєш.
Працівниками відділу бібліотеки були підготовлені відкритий перегляд видань  «Правові гарантії для молоді» і бібліоінформіна.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1547

Материалы по теме

Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.