«Сумижитло» старанно приховує свої фінанси

Блоги, Олег Медуниця
20 августа 2012 в 11:50
Нарешті КП «Сумижитло» «з турботою та повагою» надало відповідь на наш запит, яким ми попросили їх надіслати нам копії діючих медіа-угод з додатками щодо висвітлення діяльності підприємства у ЗМІ.

Нам було важливо дізнатися, чи не відмивають бува кошти сумчан на цьому комунальному підприємстві. Замість того, щоб розвіяти підозри, комунальники їх лише підкріпили.

У відповіді - жодних копій угод і жодних сум. Отже, інформацію справді приховують.

Уся відповідь – 4 речення. Нагадаємо: щоби скласти до купи ці кілька слів, КП «Сумижитло»  просило у нас 20 додаткових робочих днів… Неймовірна працездатність! Та ще й порушення закону, який чітко зазначає, що просити подовження терміну відповіді на запит можна у випадку, якщо надаватиметься великий об’єм матеріалу.

Щодо цих порушень ми вже звернулися до прокуратури. Сподіваємось, правоохоронці  розберуться, куди йдуть кошти, сплачені людьми нібито за обслуговування житлового фонду, і чому комунальне підприємство приховує свої видатки.

На черзі – юридичні послуги. Кому і скільки платить КП «Сумижитло» за юридичне обслуговування? Ці питання поставлені у запиті, який ми вже надіслали до КП. Ми все таки сподіваємося, що організація за юрсупровід не платить взагалі, адже кожне комунальне підприємство зазвичай має власний штат юристів. Але тенденція не на користь «Сумижитла» і тих, хто причетний до його створення.
Теги:
Сумижитло
1
Комментариев
0
Просмотров
1939
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.