Скотиняки у Сумах

Блоги, Александр Гринка
30 марта 2017 в 08:35
Коли політика лізе в журналістику - обов’язково буде якесь гівно, а коли окремі політики хочуть стати журналістськими вождями – обов’язково буде якась порнуха. Щось схоже на гівнопорнуху можна було помітити і на початку звітно - виборної конференції обласної організації Національної спілки журналістів України.
Здавалося б буденна справа – конференція громадської організації… Люди зібрались аби заслухати звіт голови, дати належну оцінку його роботі і обрати нового голову чи переобрати колишнього на новий термін Але такий нудний перебіг подій явно не влаштовував окремо взяту «елітну групу товаришів» під прапором однієї політичної сили. Вони прагнули видовища і хотіли бути режисером цього видовища, а в групу підтримки навіть запросили заступника голови облради. Як заявляла «еліта», все це сьогоднішнє зібрання не є законним, бо на ньому зібрались «недоделегати», «старі пердуни», «комуняцькі прихвостні» і ще багато там різних «сволот». А вони, представники чистої і праведної «зеленої порослі», деяким , до речі, було майже по півстоліттю, мовляв, прагнуть покласти край цьому журналістському «шабашу». Всі присутні на конференції, спочатку й не зрозуміли для чого ця вистава розігрується, аж поки не стало відомо, що у «зеленої порослі», виявляється, є свій кандидат на голову обласної організації журналістів.
Коли ж «еліту» почали просто ігнорувати, то деякі з неї, з метою привернути знову до себе увагу, почали бігати і стрибати залою, кричати і розмахувати чомусь національним стягом. Ну прямо все до точності як робить їх керманич з вилами! Коли і це не дало належного результату, «поросль» вирвала у голови спілки робочі папери конференції і …зникла. Ось так! Ну а потім вже мережею Фейсбука замайоріли гнівні пости і «репортажі про недоконференцію», від споглядань якої деякі справжні заслужені журналісти в труні б перекинулись.
А конференція все таки відбулась, і на ній обрали голову. До речі, на конкурентній основі. Представника «еліти» все таки висунули на посаду голови і за нього проголосувало навіть кілька «недоделегатів».
3
Комментариев
0
Просмотров
4107
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.