9 січня: як закінчився у Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 10 февраля 2024 в 00:49

Війна з росією


Вночі російські військові завдали 53 удари з мінометів, РСЗВ і стрілецької зброї по чотирьох громадах: Великописарівській, Есманській, Путивльській і Середино-Будській. Удень, приблизно о 13:45, російська авіація здійснила наліт на Сумський район (Миколаївську, Хотинську та Юнаківську громади). Було скинуто сім керованих авіабомб. Унаслідок бомбардування троє мирних жителів загинули, четверо дістали поранення, а також було знищено кілька житлових будинків, майстерню місцевої агрофірми. На місці ворожого авіаудару працювали співробітники ДСНС. Рятувальники звільнили з-під уламків чотирьох працівників агрофірми.

Загалом протягом дня агресор 214 разів ударив з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів по 13 громадах: Білопільській, Великописарівській, Глухівській, Дружбівській, Есманській, Зно-Новгородській, Краснопільській, Миропільській, Свєській, Середино-Будській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській.

Здоров'я


За минулі сім днів, із 2 до 9 лютого, у Сумах захворіло на застудні та вірусні захворювання 3236 жителів.

Освіта


У зв'язку з високим рівнем захворювань на ГРВІ, грип та COVID-19 мешканців Сумської громади було ухвалено рішення щодо продовження дистанційної форми навчання у школах Сум ще на тиждень.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ

16
Комментариев
0
Просмотров
1381
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.