8 грудня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 08 декабря 2023 в 23:09

Війна з росією


Головне. Вночі підрозділи ППО України збили 14 із 19 ворожих крилатих ракет. Також уночі війська окупантів 24 рази обстріляли з артилерії, мінометів і стрілецької зброї Білопільську, Краснопільську та Середино-Будську громади. Упродовж дня ворог завдав 19 ударів з артилерії, БпЛА і мінометів по чотирьох громадах: Білопільської, Краснопільської, Середино-Будської та Юнаківської.

Захист від агресора


У Шосткинському районі, що межує з росією, тривають роботи з будівництва фортифікаційних споруд.

Здоров'я


Також у Шостці триває капітальний ремонт дитячої лікарні.

Благодійники передали медичним закладам Сумщини гуманітарну партію засобів для ортопедичного лікування та реабілітації, а також засобів для вагітних жінок і витратні матеріали для служб екстреної медичної допомоги.

Спорт


Команда МСК "Сумчанка" завоювала золоту медаль на міжнародному турнірі з індорхокею "Лейпцизький ярмарок" (Німеччина), вигравши у фінальному матчі команду "Kliper" з рахунком 6:1.

Підготовка до Нового року


У сумському МЦ "Романтика" у вівторок, 12 грудня, відбудеться майстер-клас "Магія новорічних прикрас", де навчатимуть виготовленню унікальних новорічних іграшок. До участі в майстер-класі була запрошена молодь Сум до 35 років. За рекордно короткий термін було набрано максимальну кількість учасників.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ

24
Комментариев
0
Просмотров
1165
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.