22 грудня: як жилось Сумам і Сумській області

ВС 23 декабря 2022 в 00:15

Война з Росії


Ніч 22 грудня розпочалося з того, що російський квадрокоптер бомбардував прикордонну територію Краснопільської громади. Потім ворог як сказився. Протягом дня російські агресори завдали понад півсотні ударів з артилерії та мінометів по трьох прикордонних громад Сумської області: Білопільській, Зноб-Новгородській та Хотинській. В результаті "доблесні" іноземні вояки пошкодили Будинок культури, магазин та житловий будинок. У принципі, що ще можна очікувати від армії сусідньої держави, яка здатна воювати лише із мирним населенням України?

Промисловість та соціальна сфера


22 грудня Україна відзначала День енергетика. Важко уявити, що було б на підприємствах і в будинках українців, якби енергетики не виявили самовідданість і геройство при ліквідації наслідків ракетних обстрілів енергетичних об'єктів України армією ворога. Відомо, що нечисть смертельно боїться денного світла. Так нехай російські солдати не знайдуть живого місця, побачивши електричне світло, яке, подібно до птаха Фенікс, народжується завдяки зусиллям і відваги українських енергетиків!

В тему. Євросоюз продовжує допомагати Україні. Так, організація передала нашій країні 900 електрогенераторів та мільйон енергозберігаючих лампочок. Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн висловила сподівання, що "світло буде" в Україні та написала: "Ми з вами!"

Джерела: голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

0
Комментариев
0
Просмотров
1403
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.