23 грудня: що трапилося в Сумах та в Сумській області протягом дня

ВС 23 декабря 2022 в 17:26

Война з Росії


Важлива подія сталася напередодні 22 грудня. Бійці сумської тероборони дали рішучу відсіч російській диверсійно-розвідувальній групі, яка у складі близько 10 осіб наважилася перетнути державний кордон України в Краснопільському районі. У бою сумські захисники знищили щонайменше двох солдатів противника. З нашого боку втрат немає.

Приблизно опівночі з 22 на 23 грудня російські САУ відкрили вогонь по Середино-Будській громаді. Обійшлося без руйнувань та жертв.

З метою посилення сигналів повітряної тривоги з 22 грудня вони будуть дублюватися із застосуванням гучномовців, якими обладнані спеціальні автомобілі ДСНС.

Вимкнення електроенергії


У зв'язку з тим, що навантаження на енергетичну систему України дещо зменшилося, з'явилася можливість рідше відключати електроенергію на підприємствах та в будинках мешканців м. Суми та Сумської області. Тепер сумчани зможуть користуватися світлом протягом чотирьох годин із перервою на дві години. Нижче оновлений графік вимкнення електроенергії. (Клацніть на картинці, щоб подивитися її у більшому розмірі.)


Джерело: голова Сумської ОВА Дмитро Живицький. Джерело фото: dsns.gov.ua

0
Комментариев
0
Просмотров
1579
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.