7 серпня: як почався у Сумах і на Сумщині тиждень

ВС 07 августа 2023 в 22:33

Війна з росією


Уночі та вранці загарбники 20 разів ударили по Новослобідській, Середино-Будській та Хотинській громадах. Гатили з мінометів і реактивних систем залпового вогню. За попередніми даними, обійшлося без втрат. Упродовж дня російські військові 88 разів обстріляли з гранатометів і мінометів чотири громади: Білопільську, Великописарівську, Краснопільську та Середино-Будську. Унаслідок обстрілів було пошкоджено приватний житловий будинок.

Напередодні ,6 липня, через ворожі обстріли постраждав будинок культури в одній із громад на Сумщині. Таким чином росіяни вкотре підтвердили своє невігластво і, як наслідок, ненависть до культури сусідньої держави. Вердикт: росія - територія бидла.

В Україну з російського полону повернулося 22 воїни ЗСУ. Низький уклін і безмірна подяка тим, хто сприяв обміну та поверненню на батьківщину українських бійців.

Безпека


Хорвати, які сповна сьорбнули горя під час війни з сербами в 1991-95 роках, відтепер допомагають Україні. Так, машини механізованого розмінування виробництва Хорватії допомагають піротехнікам ДСНС України в розмінуванні території Сумської області.

Життя


Протягом минулого тижня в Сумах народилося 39 нових мешканців: 20 хлопчиків і 19 дівчаток. Міцного здоров'я і мирного неба новонародженим та їхнім хоробрим мамам!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

25
Комментариев
0
Просмотров
1724
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.