7 лютого: що трапилось у Сумах і Сумській області у середу

ВС 07 февраля 2024 в 13:42

Війна з росією


Головне. Зранку російські війська піддали Україну масованому повітряному обстрілу. Сили ППО України з 64 ворожих повітряних засобів нападу знищили 44: 29 крилатих ракет і 15 БпЛА. Метою ворожої атаки стали Дніпропетровська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Харківська, Хмельницька та Сумська області. Є влучання в житлові будинки та об'єкти інфраструктури, є жертви та поранені.

По Сумщині росіяни вночі завдали авіаударів. Так, ворог скинув три керовані авіабомби по одному із сіл у Юнаківській громаді. Було поранено двох місцевих мешканок та пошкоджено вісім житлових будинків. Загалом окупанти вночі 30 разів ударили з авіації, артилерії, гранатометів і мінометів по шести громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Середино-Будській та Юнаківській. Протягом дня війська агресора 154 рази обстріляли з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів чотири громади: Білопільську, Великописарівську, Краснопільську та Середино-Будську.

Напередодні, 6 лютого, внаслідок обстрілів Середино-Будської громади було пошкоджено три приватні житлові будинки.

Із вдячністю до наших Захисників


Військовослужбовця з Роменського району Євгена Білашова указом Президента України нагородили медаллю "Захиснику Вітчизни".

Підтримка нашим Захисникам


Агенція промоції "Суми" проводить благодійну лотерею, кошти від продажу якої підуть на купівлю тепловізора для 405 батальйону. Розігрується Лялька Захисниця майстрині Анастасії Волкової. Лотерея складається з 20 номерів. Вартість одного номера - 100 грн. Можна оплатити кілька номерів, наприклад, 300 грн - три номери. У цьому випадку шанси виграти приз підвищуються.

Умови участі:

  • Перерахуйте кошти на картку 5375 4112 1236 7028;
  • У коментарі до публікації про лотерею на сторінці Агенції з просування https://www.facebook.com/PromotionAgencySumyUKR?locale=uk_UA прикріплюєте скріншот оплати та вписуєте бажаний номер (від 1 до 20). Ми додаємо ваш нік у публікацію;
  • Очікуйте результатів розіграшу.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

20
Комментариев
0
Просмотров
1515
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.