5 травня: як пройшла в Сумах і Сумській області перша п'ятниця місяця

ВС 05 мая 2023 в 21:31

Війна з росією


Вночі та вранці війська окупантів майже 40 разів обстріляли з артилерії, гранатометів і мінометів Білопільську, Есманську та Середино-Будську громади. На щастя, без втрат. Близько 10:00 російські гелікоптери випустили п'ять ракет по території Шосткинського району. В Есманській громаді на міні підірвався трактор. За день ворог завдав 33 удари з гелікоптерів і мінометів по Есманській, Зноб-Новгородській, Новослобідській, Середин-Будській, Шалигинській і Юнаківській громадах.

Благодійність


ПРООН та Канада передали три автомобілі Сумщині: Білопільській громаді, Сумському обласному центру соціальних служб та ДП "Дороги Сумщини".

Спорт


У Сумах триває Всеукраїнський турнір із дзюдо "Кубок Незламних" серед юнаків та дівчат, у якому взяли участь 300 молодих борців із Києва, Кременчука, Ніжина, Полтави, Сум і Сумської області та Чернігова.

Також у місті відбувся I етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Джура", яка спрямована на відродження традицій українського козацтва серед учнівської молоді Сум.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа


40
Комментариев
0
Просмотров
1695
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.