5 лютого: що сталось у Сумах і Сумській області на початку тижня

ВС 06 февраля 2024 в 00:52

Війна з росією


Уночі та вранці ворожі війська 25 разів ударили з артилерії та мінометів по Білопільській, Есманській, Краснопільській та Середино-Будській громадах. Упродовж дня агресор завдав 289 ударів з артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів по 10 громадах: Білопільській, Великописарівській, Ворожб'янській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Середино-Будській, Путивльській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській. Унаслідок обстрілів один мирний житель загинув, двоє дістали поранення, а також було пошкоджено п'ять приватних житлових будинків, господарські споруди, лінію електропередач та інтернет-зв'язок.

Допомога ВПО


Шведи збираються побудувати на Сумщині для внутрішньо переміщених осіб (яке жахливе формулювання!) модульне містечко. З чого побічно можна зробити висновок: або шведи не знають справжньої ситуації в нашій області, або не все так "погано".

Фінансова допомога сім'ям військовослужбовців, які загинули на війні


Про це страшно писати, але потрібно. Для оформлення допомоги членам сімей загиблих Героїв необхідно подати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) такий пакет документів:

  • про місце проживання;
  • про шлюб чи розірвання шлюбу;
  • про зміну імені;
  • картка платників податків тощо.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

18
Комментариев
0
Просмотров
1415
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.