31 травня: що було важливого в Сумах і Сумській області в останній день місяця

ВС 31 мая 2023 в 22:58

Війна з росією


Вночі та вранці ворог 36 разів обстріляв Білопільську, Есманську, Новослобідську та Середино-Будську громади. Упродовж дня російські окупанти 42 рази піддали обстрілу шість громад: Великописарівську, Есманську, Краснопільську, Середино-Будську, Шалигинську та Юнаківську. Били з артилерії та мінометів. Унаслідок обстрілу було пошкоджено двоповерховий житловий будинок, водонапірну вежу, складські споруди фермерського господарства, п'ять цивільних транспортних засобів.

Унаслідок обстрілів в одному з населених пунктів вогонь охопив кілька приватних житлових будинків та автомобілі. Під час гасіння пожежі працівники ДСНС потрапили під повторний ворожий обстріл і були змушені перечекати його в укритті. Після закінчення обстрілу вогнеборці продовжили боротьбу з вогнем і захистили від пожежі склад, вантажний автомобіль та сільськогосподарську техніку.

Освіта


У Сумському міжрегіональному вищому професійному училищі відбувся фестиваль кулінарної майстерності серед викладачів та учнів 18 навчальних закладів, які готують кадри за спеціальністю "Громадське харчування".

Життя


Протягом минулого тижня в Сумах з'явилося 37 нових мешканців: 11 дівчаток і 26 хлопчиків. Порадіємо за їхніх батьків і побажаємо новонародженим міцного здоров'я та миру!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, ГУ ДСНС України у Сумській області

30
Комментариев
0
Просмотров
1797
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.