31 березня: як минув у Сумах і на Сумщині останній день місяця

ВС 31 марта 2024 в 19:55
Коти Сумщини проти росії. Фото Кордон.Медіа

Війна з росією


Головне. Українським військовим вдалося зупинити російську ДРГ, яка перейшла кордон у районі села Стара Гута Середино-Будського району і намагалася заглибитися на територію області. Упродовж дня війська агресора 157 разів піддали обстрілу з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів 11 громад: Білопільську, Великописарівську, Глухівську, Есманську, Краснопільську, Новослобідську, Свєську, Середино-Будську, Хотинську, Шалигинську та Юнаківську.

Уночі та вранці російські солдати 29 разів обстріляли з авіації, артилерії та мінометів Великописарівську, Зноб-Новгородську, Краснопільську та Хотинську громади.

Напередодні, 30 березня, внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено чотири житлові будинки, господарську споруду, газопровід і ЛЕП.

росія давно підтвердила статус держави-агресора і терориста. Повністю позбавлена солдатської доблесті та честі, росія зі звірячою впертістю та злістю продовжує воювати з Сумщиною. Нове тому підтвердження - бомбардування Великописарівської громади авіабомбою масою в 1,5 тонни.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа

8
Комментариев
0
Просмотров
771
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.