29 травня: як тримались Суми і Сумщина у середу

ВС 29 мая 2024 в 11:36

Війна з росією


Головне. Уранці противник завдав ракетного удару по місту Краснопілля. За попередніми даними, загинуло двоє мирних жителів і троє отримали поранення. Згідно з останньою інформацією поранення отримали п'ятеро людей. Також унаслідок денного обстрілу Середина-Буди було поранено 62-річного чоловіка.

Також зранку сили ППО збили над Сумщиною російську ракету.

Уночі та вранці ворог піддав обстрілу дві громади області - випустив ракету по Конотопській громаді та обстріляв зі стрілецької зброї Путивльську громаду.

Протягом дня окупанти завдали 68 ударів з авіації (ракетний удар), артилерії, БпЛА, мінометів та РСЗВ восьми громадам: Великописарівській, Дружбівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Путивльській, Середино-Будській та Шалигинській.

Спорт


За підтримки громадською організацією "Race Project" у міському парку міста Суми пройшов третій командний забіг, на якому відпрацьовувалися навички тактичного та стратегічного мислення, зміцнення соціальної згуртованості та поліпшення фізичної форми, гартування моральної і фізичної витривалості, підвищення рівня вмінь та інших навичок.

У фіналі змагань з баскетболу серед хлопчиків, що пройде в Києві, виступить команда Роменського ліцею № 4, яка стала переможцями IV етапу проекту "Пліч-о-пліч". Всеукраїнські шкільні ліги".

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа

18
Комментариев
0
Просмотров
1137
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.