29 травня: як почався в Сумах і Сумській області новий тиждень

ВС 29 мая 2023 в 10:40

Війна з росією


Новий тиждень розпочався з традиційних ворожих обстрілів. Вночі росіяни випустили по українських містах 40 крилатих ракет і 35 дронів "Шахед" Силами ППО України вдалося збити 37 ракет і 29 безпілотників.

Також уночі ворог вдарив зі ствольної артилерії по Білопільській, Великописарівській, Середино-Будській та Шалигинській громадах. Було пошкоджено приватний житловий будинок і газову трубу. Напередодні, після 22:00 28 травня, агресор обстріляв також з артилерії Глухів. Осколками снарядів було пошкоджено будівлю місцевого освітнього закладу.

Спорт


У Сумах пройшов чемпіонат міста з тенісу, який був приурочений до Дня захисту дітей. Змагання проходили на кортах КП "Муніципальний спортивний клуб "Тенісна Академія"".

Культура


30 травня в муніципальній галереї з різницею в одну годину (16:00 і 17:00 відповідно) відкриваються дві цікаві виставки:

1. "Гімалаї – це любов та пам'ять назавжди. У головній ролі Еверест";
2. Експозиція дипломних робіт студентів Сумського професійного коледжу мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського. Д. С. Бортнянського.

Здоров'я


У Сумах за минулий тиждень захворіло на ГРВІ 622 містян, а на ковід - 24 людини. Дотримуйтеся правил особистої гігієни, мийте руки з милом, їжте свіжі фрукти й овочі та вірте в неминучу Перемогу - і жодні віруси не будуть страшні!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

38
Комментариев
0
Просмотров
1669
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.