25 жовтня: чим жила Сумщина в середу

ВС 25 октября 2023 в 17:37
Ситуація у Сумах та Сумській області станом на 25 жовтня 2023 року
Війна з росією

У громадах повідомляють про захисників, загиблих на передовій. Так, про полеглих земляків пишуть у Краснопільській, Тростянецькій, Степанівській громадах. Сьогодні із воїнами прощались у Сумах та Свеській громаді, завтра віддадуть останнюшану воїнами у Конотопі та Ромнах.

Безпека

У Сумах 21-річна водійка ледь не в'їхала у машину патрульних. З'ясувалось, автоледі була нетверезою; до того ж порушниця не мала права керування взагалі.

На Сумщині до 15 років засудили священника. Обвинувачений збирав дані щодо військових ЗСУ та патріотично налаштованих громадян і передавав їх співробітнику фсб.

У Сумах патрульний, перебуваючи поза роботою, став свідком судомного нападу у перехожого. Поліцейський надав потерпілому домедичну допомогу; небайдужі перехожі викликали "швидку".

Життя

У Сумах працівники КП "Міськводоканал" зробили на своїй території музей просто неба. Поки що колекція складається з 4-х експонатів, а саме частин водопровідної системи, які відслужили свій термін. За словами комунальників, така ідея спала на думку під час обговорення питання щодо списання зношених труб та засувок на металобрухт.

Джерела: КП "Міськводоканал", поліція Сумської області, прокуратура Сумської області, пресслужби громад Сумщини

25
Комментариев
0
Просмотров
1258
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.