24 травня: як закінчився у Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 24 мая 2024 в 17:43

Війна з росією


Вночі та вранці російські військові 33 рази обстріляли з артилерії та мінометів Білопільську, Есманську та Зноб-Новгородську громади. Упродовж дня війська агресора завдали 204 ударів з артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів по 12 громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Зно-Новгородській, Краснопільській, Миропільській, Новослобідській, Ричківській, Середино-Будській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській.

Напередодні, 23 травня, внаслідок обстрілів було поранено одну цивільну особу та пошкоджено три приватні будинки й електромережу.

Ситуація на кордоні Сумщини


"За висновками засідання Ради оборони сьогодні у ворога немає ударних угруповань, для здійснення наступальних дій", – заявив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Шкільний спорт


Команда школи №9 м. Суми виграла обласний етап змагань зі спортивного орієнтування, що проходив у рамках спортивного проекту "Пліч-о-пліч". Всеукраїнські шкільні ліги" і вийшла до фіналу.

Юні спортсмени Великочорнеччинської школи вибороли срібло на Кубку України серед юніорів з велосипедного туризму. В особистому заліку на дистанції "Велокрос" Ілля Радченко посів перше місце, а Валерія Мельник на дистанції "Тріал" - друге місце.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа


11
Комментариев
0
Просмотров
656
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.