23 жовтня: як почався у Сумах і Сумській області новий тиждень

ВС 23 октября 2023 в 18:37

Війна з росією


Вночі та вранці окупанти 23 рази обстріляли з гранатометів і мінометів Зноб-Новгородську, Краснопільську та Середино-Будську громади. Упродовж дня ворог 48 разів ударив з артилерії, БМП і гранатометів по трьох громадах: Білопільською, Хотинською та Юнаківською.

Допомога родинам сумських захисників


Київський дитячий медичний центр психологічної реабілітації "Джерело" готовий прийняти з метою оздоровлення дітей 6-12 із сумських родин воїнів, які захищають Україну від російських загарбників. Процес реабілітації відбуватиметься з 21 листопада до 5 грудня. Проживання та харчування в Центрі безкоштовне. Проїзд до Києва і назад платний. Детальніша інформація та запис за номером телефону: (050) 107-94-53.

Безпека


Фахівці піротехнічної служби ДСНС протягом минулого тижня виявили та знешкодили в Конотопському та Шосткинському районах 14 вибухонебезпечних предметів, включно з артилерійським снарядом, міною від міномету та ручною гранатою. З початку поточного роки було виявлено на Сумщині 631 вибуховий пристрій.

Також за минулий тиждень у Сумській області було введено в експлуатацію 14 нових захисних споруд.

Здоров'я


На сьогодні в Сумській області зафіксовано майже 6700 випадків захворювання на грип та ГРВІ.

Життя


За минулий тиждень у Сумах народилися 20 нових мешканців: 8 юних козаків і 12 прекрасних козачок. Побажаємо новонародженим та їхнім мамам здоров'я, миру та безпеки!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, ГУ ДСНС України

24
Комментариев
0
Просмотров
1338
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.