20 листопада: що трапилось у Сумах і на Сумщині у понеділок

ВС 20 ноября 2023 в 14:37

Війна з росією


Ніч минула без обстрілів. Напередодні внаслідок ворожих обстрілів Середино-Будської громади загинув 48-річний місцевий житель. Протягом дня агресор завдав 88 ударів з артилерії, гелікоптеру, гранатометів і мінометів по шести громадах: Білопільської, Есманської, Середино-Будської, Хотинської, Шалигинської та Юнаківської.

Надзвичайна подія


20 листопада до поліції надійшла анонімна інформація про замінування всіх шкіл у Сумській області. У Телеграм-чатах називають школи в Сумах: №№ 1, 2, 4, 6, 17, 18, 22 та інші. Персонал та учнів шкіл евакуювали. На місці працюють відповідні служби. Чекаємо роз'яснень офіційних органів. Зазначимо, що навчальний процес у школах Сумщини відбувається у трьох формах: очній, онлайн та змішаній. У школах, розташованих у 20-кілометровій прикордонній зоні з Росією, діти навчаються лише дистанційно. Надвечір надійшло повідомлення, що інформація про замінування шкіл не підтвердилася. "Гризуть смутні сумніви", що це "замінування" було "репетицією оркестру".

Здоров'я


Кількість хворих на COVID-19 на Сумщині зростає. Так, за минулий тиждень зафіксовано 611 нових захворювань. 139 хворих на ковід госпіталізовано, 58 із них проходить кисневу терапію.

Спорт


У Сумах у приміщенні школи №17 пройшов міський етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Cool Games", у якому взяло участь 186 учнів 16 шкіл міста віком 9-16 років.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

21
Комментариев
0
Просмотров
1797
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.