19 лютого: як жилося Сумам і Сумщині цього дня

ВС 19 февраля 2023 в 18:33

Життя


Учора, 18 лютого, в Сумах була зима, йшов сніг і пахло морозною свіжістю. А сьогодні - у місті весна. Сумчани сповнені надії на зміни на краще. І це попри те, що, як повідомляють інформаційні джерела, росія вивела в Чорне море 9 кораблів-носіїв крилатих ракет. Що чекати від цього, українцям пояснювати не треба. Тому ми поспішаємо жити, поспішаємо радіти будь-якому, навіть найменшому, знаку весни, що наближається. Тому міцні наша віра і надія, тому негасима наша любов до життя. Нехай росіяни засунуть ракети у свої дупи - а ми будемо жити. Скоро весна!

Спорт


Відомо, що лижна акробатика поєднує в собі елементи спорту і мистецтва. Тому цей вид спорту настільки красивий і привертає до себе увагу більшої кількості вболівальників. У зв'язку з цим відрадно відзначити бронзову медаль, яку збірна українських спортсменів у складі Анастасії Новосад, Дмитра Котовського (обидва родом із Рівненської області) та Олександра Окіпнюка (із Закарпатської області) виборола в командних змаганнях на нещодавньому чемпіонаті світу з фрістайлу, що пройшов у місті Бакуріані (Грузія). Лижні акробати з України поступилися суперникам зі США (1-е місце) і Китаю та обійшли спорстменів із Казахстану.

Війна з росією


Учора 18 лютого, пізно ввечері, ворог особливо не злюбив Білопільську громаду - після 21:00 36 разів ударив по її території з мінометів. Ущербні, приречені на вимирання і забуття росіяни - люди, у яких немає ні совісті, ні честі, ні душі, ні майбутнього.

Протягом 19 лютого російські хлопчаки-погані майже 80 разів обстріляли п'ять громад Сумської області: Білопільську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську та Юнакіївську. Нехай агресорам насняться погані сни, в яких їхні чорти смажать на шампурах, як шашлик. Але цей шашлик не хочуть їсти навіть голодні мандрівні собаки. Настільки він огидний.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, ОК Північ, Кореспондент (фото)

40
Комментариев
0
Просмотров
1044
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.