18 січня: як минув у Сумах і Сумській області четвер

ВС 19 января 2024 в 00:16

Війна з росією


Вночі загарбники дев'ять разів ударили з артилерії та гранатометів по Білопільській та Середино-Будській громадах. Упродовж дня ворог завдав вісім ударів із БпЛА та станкових протитанкових гранатометів по Білопільській та Великописарівській громадах.

Напередодні, 17 січня, над Сумами було збито ворожий "Шахед". Його уламки впали на технічну будову, пошкодивши її та призвівши до виникнення загоряння всередині приміщення. Завдяки своєчасним діям працівників ДСНС наслідки падіння російського безпілотника було ліквідовано. Загалом упродовж вечора та ночі сили ППО знищили шість ворожих БпЛА.

Спорт


18 січня свій день народження відзначили почесні громадянки Сум, олімпійські чемпіонки, уславлені біатлоністки Віта та Валя Семеренко. Побажаємо спортсменкам і красивим дівчатам здоров'я, миру та нових перемог!

На Сумщині тривають змагання для учнів шкіл "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Так, у турнірі з баскетболу серед дівчат чудово виступили юні спортсмени Кролевецької громади:

  • I місце виборола збірна команда 8-х класів;
  • ІІ місце посіла збірна команда 6-х класів;
  • III місце дісталося збірній команді 7-х класів.

Молодці!

Освіта


Учень 11 класу сумської школи №7 Дмитро Богдан переміг у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. У змаганнях з історії взяли участь знавці з 25 територіальних громад.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, ГУ ДСНС України у Сумській області

22
Комментариев
0
Просмотров
1286
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.