16 вересня: що сталося у Сумах і на Сумщині у суботу

ВС 16 сентября 2023 в 23:40

Війна з росією


Ніч і ранній ранок минули на Сумщині без обстрілів. Натомість упродовж дня загарбники постаралися "надолужити згаяне" - 217 разів (!!) вдарили по дев'яти громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Миропільській, Середино-Будській, Хотинській та Юнаківській. Під час обстрілів було задіяно артилерію, БпЛА, гранатомети і міномети. За попередньою інформацією - без втрат.

Сільське господарство


Сумщина багата на аграрні підприємства, що займаються виробництвом молока та молочних продуктів. Одне з таких підприємств - "Молоко Вітчизни". Незважаючи на воєнні дії, підприємства продовжує свою роботу, що не може не викликати поваги. Молоко асоціюється з миром, мамою та домашнім затишком. Побажаємо аграрним підприємствам Сумщини, і не тільки молочним, безпеки та успіхів у їхній нелегкій у воєнний час праці, а місцевій владі - допомагати аграрному сектору Сумської області.

Спорт


У Сумах проходить відкритий чемпіонат області з тенісу, в якому взяли участь молоді спортсмени від 8 до 18 років із Сум, Тростянця, Харкова та Шостки.

Також у Сумах відбувся чемпіонат області з боксу, присвячений пам'яті захисника України, майстра спорту з боксу Олександра Онищенка. У чемпіонаті взяли участь близько ста боксерів.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

29
Комментариев
0
Просмотров
1551
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.