15 червня: що було важливого в Сумах і Сумській області

ВС 15 июня 2023 в 22:31

Війна з росією


Вночі та вранці агресор вісім разів ударив із мінометів по Білопільській, Новослобідській та Юнаківській громадах. Через обстріли було пошкоджено два приватні будинки. Упродовж дня російські війська майже сто разів обстріляли (включно з пуском із гелікоптерів 14 некерованих ракет) шість громад Сумщини: Білопільську, Глухівську, Есманську, Краснопільську, Свеську та Середино-Будську. Наслідки обстрілів: троє поранених дітей 2010, 2013 і 2014 років народження. Діти були поранені осколками російського снаряда, що розірвався поблизу дитячого майданчика. Одного з дітей було прооперовано: йому видалили осколки. Також унаслідок обстрілу виникла пожежа в будівлі одного з місцевих підприємств.

Бізнес - для сімей і жінок


Якщо ви ФОП, приватний підприємець або керівник/власник підприємства зі штатом до 250 осіб і річним оборотом до 50 млн. євро, то ви можете поборотися за отримання гранту розміром 10-35 тисяч доларів, який допоможе вам відкрити новий бізнес, модернізувати або перепрофілювати наявний бізнес, масштабувати його на території України та/або вийти на міжнародні ринки.

Гранти видаватимуться в рамках програми "Конкурентоспроможна економіка України" тим підприємцям і підприємствам, які спеціалізуються на таких видах діяльності:

  • IT
  • Крафтове виробництво;
  • Виробництво предметів домашнього вжитку, текстилю, косметики;
  • Переробка харчових продуктів;
  • Виготовлення меблів та інших виробів

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

34
Комментариев
0
Просмотров
1771
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.